Головна > Інформаційно-комунікаційна складова

Відео

Third Annual Conference on Twinning Operations (19/11/09)
Official Closure of the SAA Twinning Project (05/06/09)
Opening of the Academy of Judges Twinning Project (22/09/09)
      
Зараз на сайті: 69 гостей

Вхід / вихід






Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація
Думки, висловлені на цьому сайті, не обов’язково відображають погляди Європейської Комісії
Розвиток інформаційно-комунікаційної складової для Twinning
02.06.2009
Розвинута інформаційно-комунікаційна складова є важливою, якщо не найбільш необхідною передумовою успішного впровадження ефективного європейського інструменту інституціонального будівництва – Twinning. Окрім щоденних інформаційних контактів та управління веб-сайтом, більшість комунікаційної діяльності органу-бенефіціара  повинна мати на меті довготривалі результати.

Саме тому, близько 20 представників з 12-ти установ взяли участь у двох семінарах, що були організовані у червні для обговорення шляхів покращення якості та наочності веб-сайтів цих державних органів і представленню системи управління інформацією про проекти Twinning (TWINS).

Ми відкриваємо нову частину веб-сайту, яка повністю присвячена подальшому розвитку та покращенню інформаційно-комунікаційної складової інструменту Twinning.

У розділі Рекомендації розміщені "Рекомендації з покращення використання інформаційно-комунікаційної системи інструменту Twinning", які були розроблені під час двох семінарів 25 та 30 червня 2009 року та затверджені під час Семінару з розбудови мережі Twinning 9 липня 2009 року.

Розділ Історія та головні документи висвітлює перші кроки в організації Робочої групи з представників органів-бефіціарів та проведені перших семінарів для них. 

Чекаємо на Ваші пропозиції та зауваження на сторінці Зворотній зв'язок!


 

Офіційні установи