Головна > Клуб ПРТ

Відео

Third Annual Conference on Twinning Operations (19/11/09)
Official Closure of the SAA Twinning Project (05/06/09)
Opening of the Academy of Judges Twinning Project (22/09/09)
      
Зараз на сайті: 68 гостей

Вхід / вихід






Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація
Думки, висловлені на цьому сайті, не обов’язково відображають погляди Європейської Комісії
Клуб ПРТ
22.01.2008

Наприкінці літа 2007 року проект "ITO" ініціював створення Клубу Постійних радників Twinning для тих експертів-представників державних органів країн-членів ЄС (або уповноважених органів), які отримали призначення на довготривалу (не менше 1 року) роботу в українських органах-бенефіціарах на постійній основі. Засідання клубу побудовані як обговорення актуальних питань початкового періоду проектів Twinning чи вироблення рекомендацій стосовно проектів документів, підготовлених експертами проекту "ITO". Зустрічі відбуваються у невимушеній атмосфері, яка допомагає європейським спеціалістам адаптуватися в умовах України, з’ясувати професійні, соціальні та побутові моменти. У засіданнях клубу беруть участь експерти проекту “ITO”, представники АОП і Представництва ЄК в Україні.

 

Лемлем Саїд Ісса (Італія)Лемлем Саїд Ісса (Італія) з 7 травня 2007 року працює постійним радником Twinning у проекті НКРЕ в галузі електроенергетики. Пані Ісса має ґрунтовну підготовку у сфері економіки країн, що розвиваються, спеціалізується на дерегуляції та лібералізації енергетичної галузі, реформуванні державного сектору, управлінні проектами з інфраструктури енергетики та транспорту, вироблення стратегії приватизації та впровадження технічного співробітництва. Лемлем Саїд Ісса має великий досвід роботи у країнах Балканського регіону, Росії, Угорщині та Румунії, володіє більш ніж п’ятьма європейськими та арабськими мовами. Пані Ісса представляє уповноважений орган Італії, який співпрацює з Італійським регуляторним управлінням у сфері електроенергетики та газу ("AEEG"). Молодшими партнерами проекту виступають установи з Австрії та Чеської Республіки.

 

 




 

 

 

Марія Картон (Франція)Марія Картон (Франція) почала працювати як постійний радник проекту Twinning у Державному комітеті України з питань технічного регулювання та споживчої політики з 1 жовтня 2007 року. Пані Картон має диплом інженера харчової промисловості з великим досвідом роботи у сфері сертифікації, стандартизації і керівництва проектами. Вона працювала у таких країнах: Турція, В’єтнам, Китай, Болгарія, Росія та Україна. Партнером ПРТ від України є Тамара Закальська, начальник Відділу з питань європейської інтеграції та СОТ Держспоживстандарту.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Андрій Мусін-Пушкін (Франція)Андрій Мусін-Пушкін (Франція) призначений постійним радником проекту Twinning "Підтримка України щодо співпраці з Європейським Союзом у космічній галузі" Національного космічного агентства України (НКАУ). Він отримав диплом з хімічної інженерії (Університет м. Ліон) та у сфері управління бізнесом (Університет м. Ніци). Пан Мусін-Пушкін має великий досвід роботи у США, Бельгії, Росії, володіє трьома європейськими мовами. Він досвідчений керівник міжнародних проектів. Зараз пан Мусін-Пушкін працює старшим експертом в Агентстві з питань співпраці Міністерства економіки, фінансів та індустрії (ADETEF). Партнером ПРТ від НКАУ є Олександр Мелашенко, головний спеціаліст Відділу з питань європейської та євроатлантичної інтеграції.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Олег Шевченко (Нідерланди)Олег Шевченко (Нідерланди) призначений постійним радником проекту Twinning "Стабілізація діяльності Національного агентства з акредитації України". Він отримав ступінь магістра та доктора з прикладної фізики (Університет Твенте, Нідерланди). Пан Шевченко має ґрунтовну підготовку у сфері акредитації, стандартизації, ринкового нагляду країн, що розвиваються, основних та законодавчих метрологій, європейської оцінки відповідності та споживчої політики країн-кандидатів до ЄС. Має великий досвід роботи у Нідерландах, Словенії, Румунії, Болгарії, Словакії, Росії, володіє сімома європейськими мовами. Олег Шевченко працює старшим експертом у сфері стандартизації та метрології в Нідерландському інституті стандартизації, він є професором в Делфському університеті технологій Нідерландів. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Лорен Барю (Франція)Лорен Барю (Франція), майор та начальник служби у Французькому національному директораті жандармерії, 29 вересня 2008 року розпочав роботу в проекті Twinning "Впровадження та розвиток управління якістю в українській міліції / внурішні війська" Міністерства внутрішніх справ України. Лорен Барю отримав ступінь магістра політичних наук (Університет м. Бардо, Франція). Він є спеціалістом у сфері кримінальних розслідувань та безпеки руху, а також досвідченим тренером. Пан Барю працював за кордоном у Румунії, Боснії та Лівані.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Бернар Като (Франція)Бернар Като (Франція) призначений постійним радником проекту Twinning "Впровадження та розвиток управління якістю в українській міліції / міліція" для Міністерства внутрішніх справ України. Він має ступінь магістра з юридичного та цивільного права. Пан Като накопичив великий досвід роботи як керівник у Французькому міністерстві внутрішніх справ, досвідчений організатор управління поліцейськими дільницями та залучення громадськості до правоохоронної діяльності. Бернар Като також є досвідченим тренером, спеціалістом у сфері кримінальних розслідувань, безпеки руху та внутрішньої і зовнішньої комунікації.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ерік Хойруп (Франція)Ерік Хойруп (Франція), високопосадовець з Міністерства транспорту Франції, призначений постійним радником проекту Twinning "Підтримка та посилення безпеки вантажних та пасажирських дорожніх перевезень в Україні". Пан Хойруп з 1989 року успішно працює у різних департаментах Міністерства транспорту Франції, сфера діяльності яких пов’язана з транспортом і безпекою дорожнього руху. Цей великий досвід на різних рівнях (регіональні департаменти, департаменти підтримки, центральна адміністрація) допомагає пану Хойрупу кваліфіковано вирішувати проблемні питання.

Пан Хойруп отримав великий досвід роботи у програмі Twinning: він працював радником з питань передвступної підтримки у французько-литовському проекті Twinning з дорожнього транспорту (2002-2004 р.), потім у болгарському проекті у цій же сфері (2005 р.). Пан Хойруп обіймає посаду старшого радника в Директораті міжнародних справ Міністерства транспорту Франції, відповідає за проекти Twinning та учбові програми. Ерік Хойруп продовжує готувати численні проекти зі співробітництва у сфері транспорту, зокрема, з безпеки морського транспорту, дорожнього руху, у сфері громадського транспорту. 
 

 


Алан Баге (Данія)7 вересня 2009 р. Алан Баге (Данія) розпочав роботу в якості ПРТ проекту Twinning Державного комітету ветеринарної медицини Міністерства аграрної політики. Він допомагатиме українській стороні у підвищенні стандартів якості харчових продуктів. За фахом пан Баге є інженером-хіміком. Він має тридцятирічний професійний досвід у сфері забезпечення безпеки харчових продуктів і ветеринарії, зокрема, управління лабораторією, санітарної експертизи харчових продуктів і прикордонного контролю. Пан Баге був провідним короткотерміновим експертом проектів Twinning в Естонії, Болгарії, Йорданії та Польщі. Він має глибокі знання у сфері законодавства ЄС та досвід впровадження регулюючих документів ЄС стосовно гігієни. Він вільно володіє данською, англійською та німецькою мовами. Його партнер з української сторони – Андрій Меженський, заступник директора Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи Мінагрополітики.   

 

 

 

 


 

 

 

Курт Вайсграм (Австрія)У липні 2009 р. до української спільноти Twinning приєднався Курт Вайсграм (Австрія), новий постійний радник (ПРТ) проекту Twinning "Підтримка Академії суддів України". Пан Вайсграм має звання доктора юридичних наук, який він отримав у Віденському університеті. Він є досвідченим юристом із досвідом роботи понад 16 років у сфері цивільного та кримінального прав. З 1993 р. він проводить навчання для кандидатів у судді, викладачів для юристів, працівників поліції Австрії. Пан Вайсграм також є досвідченим міжнародним тренером. Він навчав юристів, працівників карного розшуку Румунії, а у 2008 р. був тренером проекту Twinning "Боротьба з торгівлею людьми" у Хорватії. Пан Вайсграм вільно володіє німецькою та англійською мовами, знає французьку та угорську. Його українським партнером є Тетяна Пустовойтова, начальник відділу міжнародних зв’язків Академії суддів України.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Герд Кашель (Німеччина)У вересні 2009 р. Міністерство транспорту та зв’язку України вітало Герда Кашеля (Німеччина), який прибув до проекту Twinning з розробки політики в галузі транспорту на зміну попередньому ПРТ. Пан Кашель працював у 2006-2008 рр. ПРТ у проекті Twinning секретаріату з морських питань Туреччини, а у 2003-2005 рр. – радником з питань підготовки до вступу Румунії до ЄС . Він має двадцятирічний досвід роботи у Федеральній державній адміністрації, зокрема, у сфері управління водними шляхами, будівництва та інспектування. Пан Кашель закінчив будівельну академію у Москві у 1988 р. й отримав диплом інженера, працював консультантом (зі статусом державного службовця) у Міністерстві транспорту, будівництва та житлового господарства Німеччини. Його партнер з української сторони – Григорій Легенький, директор Департаменту розвитку та координації систем транспорту та зв’язку Мінтрансу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Юг ФантуУ вересні 2009 р. українська спільнота Twinning поповнилася новим постійним радником проекту (ПРТ) Югом Фанту (Франція), який прибув до Національної Академії державного управління при Президентові України (НАДУ). Пан Фанту є колишнім дипломатом, який має 17-річний досвід роботи у французькій дипломатичній службі й працював у Москві, Києві, Талліні та Джакарті. Останні чотири роки його діяльності пройшли у Французькій Національній школі адміністрування. Пан Фанту працюватиме у проекті Twinning "Підтримка розвитку та удосконалення системи навчання державних службовців в Україні". Останньою посадою, яку обіймав пан Фанту, була посада заступника директора управління з питань стажувань Французької Національної школи адміністрування. Він має вищу освіту інженера, державного управлінця, фахівця з питань Східної та Центральної Європи. Пан Фанту також є капітаном у відставці військово-морського флоту Франції й закінчив Французьку військово-морську академію. Він – досвідчений керівник (управління людськими ресурсами, бюджетна та адміністративна робота), чотирнадцятирічний досвід роботи у країнах колишнього Радянського Союзу, у тому числі, в Україні, та чотирирічний досвід у сфері державного управління та викладання. Пан Фанту, крім рідної французької, вільно володіє англійською та російською мовами.
 

 

 


 

Базовий інформаційний пакет для постійних радників проектів Twinning

 

Офіційні установи