Головна > Підтримка проектів

Відео

Third Annual Conference on Twinning Operations (19/11/09)
Official Closure of the SAA Twinning Project (05/06/09)
Opening of the Academy of Judges Twinning Project (22/09/09)
      
Зараз на сайті: 68 гостей

Вхід / вихід






Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація
Думки, висловлені на цьому сайті, не обов’язково відображають погляди Європейської Комісії
Підтримка підготовки та впровадження проектів Twinning
20.10.2007

Підготовка та впровадження проектів Twinning – це складний процес. Він вимагає від учасників зусиль з виконання підготовчої роботи та участі у тренінгах, які допомагають зрозуміти принципи та практику, що застосовуються в ЄС, а також методологію впровадження інструменту Twinning. Цей розділ веб-сайту надає практичну інформацію та документи з підготовки та впровадження проектів Twinning для всіх зацікавлених сторін.


На сторінці Основні документи представлені навчальні посібники для бенефіціарів, які були розроблені проектом «ІТО» та спеціалістами АОП, та досвід інших країн у впровадженні Twinning.


Сторінка Посібник з проектів Twinning містить дві редакції Посібника: Посібник-довідник з проектів Тwinning (2005 р.) та Загальний посібник з проектів Тwinning (2007 р.). Остання редакція застосовується до тих контрактів Тwinning, для яких лист-підтвердження про відбір партнерів датується, починаючи з 1 вересня 2007 р. Проект «ІТО» ініціював і підтримав переклад посібника українською,  завантажуйте українську версію Посібника з проектів Twinning.


Короткий опис кожної фази підготовки та впровадження проектів і допоміжні документи представлені в секції Посібник з проектів Twinning.


Сторінка Тезаурус містить інформацію про диск «Twinning Thesaurus». Тезаурус підготовлений Директоратом з питань сусідства Офісу співробітництва “Europaid” Європейської Комісії для всіх зацікавлених у впровадженні інструменту Twinning. Тезаурус можна порівняти з величезною електронною бібліотекою чи великим джерелом довідкової інформації про проекти Тwinning, що виконувалися у різних країнах у рамках програм PHARE, CARDS, MEDA i Tacis у період з 1998 по 2006 рр.


Сторінка Навчальні матеріали містить важливу та найнеобхіднішу інформацію,  документи щодо підготовки проектів Тwinning.


Сторінка Досвід інших країн представляє інформацію про впровадження інструменту Тwinning у різних країнах,  засвоєні уроки та проблеми, з якими зіткнулися бенефіціари при впровадженні перших проектів.

Сторінка Оцінка надає інформацію про оцінку завершених проектів Twinning. Оцінку завершених проектів Twinning – за темами або за проектами – здійснювали з метою перевірки відповідності інструменту Twinning основним цілям та його ефективності у застосуванні до різних регіонів партнерства з країнами-вступниками, до різних видів діяльності з інституційного будівництва та в умовах різних країн. Оцінка також мала на меті визначення найкращих практичних рішень та прикладів, які можуть свідчити про розвиток інструмента Twinning.

 

 

Офіційні установи