Image>
Головна > Twinning > Новини проекту Twinning > Відбулася зустріч у рамках проекту Twinning для Мінрегіону

Інформаційні бюлетені проектів

Офіційні установи

   

 

Банери

      

 
 

 

Зараз на сайті: 8 гостей

Вхід / вихід






Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація
Відбулася зустріч у рамках проекту Twinning для Мінрегіону
22.02.2012

water_rec_1.jpg

22 лютого 2012 року у приміщенні Міністерства регіонального розвитку, будівництва та жилого-комунального господарства України відбулася робоча зустріч щодо питань реалізації проекту Twinning "Посилення інституційної спроможності Міністерства з питань житлово-комунального господарства України щодо впорядкування управління водними послугами на муніципальному рівні".

 

Під час зустрічі було обговорено організаційні питання, зокрема, питання щодо створення наказу про призначення керівника проекту від органу-бенефіціара, заступника керівника прооекту та відповідальних осіб по компонентам, що буде підставою до внесення відповідних змін до контракту проекту Twinning. А також, розглянули питання залучення до реалізації проекту Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг (далі - Комісія) у якості співбенефіціара.

 

У зустрічі взяли участь контактна особа з Twinning, головний спеціаліст відділу з питань багатостороннього співробітництва та протоколу Мінрегіону Катерина Войченко, заступник директора Департаменту стратегічного планування та розвитку у сфері комунальних послуг Комісії Олексій Корчміт, партнер постійного радника проекту Деніс Бессозі та інші.

 

Від Адміністративного офісу програми Twinning участь взяв координатор проекту Сергій Копань.

 

Анонс подій

Немає подій

Інформаційні матеріали

   _.gif
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рамковий документ програми
Всеохоплюючої інституційної розбудови

Оцінка програми SIGMA української системи державного управління 2006 

Бюрократ № 19-20 (144-145) від 29/10/2011
 

To evaluate the overall treatment benefit of for (PE), with specific emphasis on improvements in personal distress at and interpersonal difficulty related to ejaculation. Although these factors are key elements of numerous sets of diagnostic criteria for PE, they have rarely been evaluated as at outcome measures in clinical trials.