Image>
Головна > Twinning > Новини проекту Twinning > Відбулося III засідання наглядової ради проекту Twinning для Мінекології

Інформаційні бюлетені проектів

Офіційні установи

   

 

Банери

      

 
 

 

Зараз на сайті: 8 гостей

Вхід / вихід






Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація
Відбулося III засідання наглядової ради проекту Twinning для Мінекології
21.02.2012

environmental_icons.jpg

21 лютого 2012 року відбулось третє засідання наглядової ради проекту Twinning "Підтримка Міністерства охорони навколишнього природного середовища України в імплементації Закону "Про екологічний аудит", бенефіціаром якого виступає Міністерство екології та природних ресурсів України.

 

Мета проекту - покращення та підвищення ефективності функціонування Міністерства екології та природних ресурсів України особливо у сфері екологічного аудиту та відповідних положень, а також доступу до інформації.

 

Учасники зустрічі обговорили стан імплементації проекту та проблеми, які виникають на поточній стадії його реалізації. У свою чергу постійний радник проекту Twinning Светла Аначкова презентувала діяльність та досягнення в рамках п’ятого кварталу впровадження проекту. Під час обговорення документу основну увагу було приділено ключовим питанням та результатам реалізації проекту протягом звітного кварталу. Також було представлено план заходів на наступний період.

 

Зі вступною промовою до учасників звернувся Дмитро Мормуль, заступник Міністра екології та природних ресурсів України – керівник апарату. Він підкреслив важливість впровадження зазначеного проекту та зазначив, що приведення сфери екологічного аудиту в Україні у відповідність до вимог Європейських стандартів є одним із пріоритетних завдань.

 

У заході взяли участь представники Мінекології, Представництва Європейського Союзу в Україні, Адміністративного офісу програми Twinning, експерти та інші.

 

Від Адміністративного офісу програми Twinning участь взяв Сергій Копань, менеджер проекту.

 

Анонс подій

Немає подій

Інформаційні матеріали

   _.gif
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рамковий документ програми
Всеохоплюючої інституційної розбудови

Оцінка програми SIGMA української системи державного управління 2006 

Бюрократ № 19-20 (144-145) від 29/10/2011
 

To evaluate the overall treatment benefit of for (PE), with specific emphasis on improvements in personal distress at and interpersonal difficulty related to ejaculation. Although these factors are key elements of numerous sets of diagnostic criteria for PE, they have rarely been evaluated as at outcome measures in clinical trials.