Image>
Головна > Корисні матеріали > Українська е-спільнота Twinning

Інформаційні бюлетені проектів

Офіційні установи

   

 

Банери

      

 
 

 

Зараз на сайті: 8 гостей

Вхід / вихід






Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація
Українська е-спільнота Twinning
20.01.2011
Концепція Української е-спільноти Twinning була розроблена в результаті плідної роботи під час двох семінарів для органів-бенефіціарів з використання веб-сайтів та системи управління інформацією про проекти Twinning (TWINS) у червні та Семінару з розбудови мережі Twinning 9 липня 2009 року.

Представники 12-ти органів-бенефіціарів обговорили можливості максимально ефективного використання існуючих і розробки нових веб-сайтів, присвячених проектам Twinning.

Під час двох семінарів учасники розробили проект рекомендацій із покращення використання інформаційно-комунікаційної системи, включно з TWINS. Рекомендації були затверджені 70-ма учасниками Зустрічі з розбудови мережі Twinning. Ці заходи і стали основою для створення Української е-спільноти Twinning.

Українська е-спільнота Twinning – це електронна домовленість, яка передбачає обмін посиланнями (та, в майбутньому, інформаційно-комунікаційними та технічними засобами) поміж учасниками проектів Twinning. Українська е-спільнота Twinning здатна покращити поінформованість громадськості про інструмент Twinning в цілому та про окремі проекти Twinning, зокрема, та посилити співпрацю між українськими "Твіннерами".

Зараз Українська е-спільнота Twinning – це процес обміну посиланнями між тими учасниками проектів Twinning, які мають веб-сайти або веб-сторінки про інструмент Twinning.

Всі учасники спільноти розміщують банер на своїх сайтах, який засвідчує підтримку цієї ініціативи.

Хочете приєднатися до Е-Спільноти? Запрошуємо всіх, хто зацікавлений, взяти участь!

Зробіть інформацію про свій проект Twinning доступною тисячам користувачів!!!!


Учасники Української е-спільноти Twinning:
 
 

Анонс подій

Немає подій

Інформаційні матеріали

   _.gif
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рамковий документ програми
Всеохоплюючої інституційної розбудови

Оцінка програми SIGMA української системи державного управління 2006 

Бюрократ № 19-20 (144-145) від 29/10/2011
 

To evaluate the overall treatment benefit of for (PE), with specific emphasis on improvements in personal distress at and interpersonal difficulty related to ejaculation. Although these factors are key elements of numerous sets of diagnostic criteria for PE, they have rarely been evaluated as at outcome measures in clinical trials.