Image>
Головна > Архів > Новини

Інформаційні бюлетені проектів

Офіційні установи

   

 

Банери

      

 
 

 

Зараз на сайті: 8 гостей

Вхід / вихід






Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація
Новини
Засідання Української частини Підкомітету № 7
28.02.2012

osvita.jpg

27 лютого 2012 року у приміщення Міністерства освіти і науки, молоді та спорту відбулось засідання української частини Підкомітету № 7 "Наука та технології, дослідження та розробки, освіта, культура, громадське здоров’я, інформаційне суспільство та медіа".

 

 
Обговорення Fiche проекту Twinning для ДАЗРУ
24.02.2012

zem_13_05_11.jpg

24 лютого 2012 року у приміщенні Представництва Європейського Союзу в Україні відбулася робоча зустріч щодо обговорення детального технічного завдання проекту Twinning для Державного агентства земельних ресурсів України (далі - ДАЗРУ) "Допомога у створенні та розвитку вільного ринку земель в Україні шляхом перегляду нормативно-правової бази земельної сфери та посилення інституційного потенціалу Держземагентства".

 
I засідання наглядової ради проекту Twinning для Держстату
22.02.2012

statistics2.jpg

22 лютого 2012 року у приміщенні Державної служби статистики України відбулася перша наглядова рада проекту Twinning "Розробка статистичних методологій в Україні відповідно до стандартів ЄС".

 
Відбулася зустріч у рамках проекту Twinning для Мінрегіону
22.02.2012

water_rec_1.jpg

22 лютого 2012 року у приміщенні Міністерства регіонального розвитку, будівництва та жилого-комунального господарства України відбулася робоча зустріч щодо питань реалізації проекту Twinning "Посилення інституційної спроможності Міністерства з питань житлово-комунального господарства України щодо впорядкування управління водними послугами на муніципальному рівні".

 
Закриття проекту Twinning у Міністерстві фінансів України
21.02.2012

minfin_21.02.12.jpg

21 лютого за участі Голови Національного агентства України з питань державної служби В’ячеслава Толкованова відбулась церемонія закриття проекту Twinning "Підтримка Міністерства фінансів України у сфері управління державним боргом та бюджетного прогнозування".

 
Відбулося III засідання наглядової ради проекту Twinning для Мінекології
21.02.2012

environmental_icons.jpg

21 лютого 2012 року відбулось третє засідання наглядової ради проекту Twinning "Підтримка Міністерства охорони навколишнього природного середовища України в імплементації Закону "Про екологічний аудит", бенефіціаром якого виступає Міністерство екології та природних ресурсів України.

 
Робоча зустріч у рамках проекту Twinning для ВВ МВС України
17.02.2012

twinning-logo.jpg

17 лютого 2012 року у приміщенні Головного управління внутрішніх військ МВС України відбулась робоча зустріч у рамках проекту Twinning "Сприяння вдосконаленню системи охорони громадського порядку внутрішніми військами МВС України".

 

 
Робоча зустріч у рамках проекту Twinning для МОНмолодьспорту
17.02.2012

twinning-logo.jpg

16 лютого 2012 року у приміщенні Національного агентства України з питань державної служби відбулась робоча зустріч представників Адміністративного офісу програми Twinning з постійним радником проекту Twinning "Модернізація законодавчих стандартів і принципів освіти та навчання відповідно до Європейської політики навчання протягом життя", бенефіціаром якого виступає Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України.

 

 
Робоча зустріч у рамках проекту Twinning для МОНмолодьспорту
15.02.2012

twinning-logo.jpg

15 лютого 2012 року у приміщенні Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України відбулась зустріч у рамках проекту Twinning "Модернізація законодавчих стандартів і принципів освіти та навчання відповідно до Європейської політики навчання протягом життя".

 

 
Робоча зустріч у рамках проекту Twinning для Національної академії прокуратури України
15.02.2012
twinning-logo.jpg
15 лютого 2012 року у приміщенні Національної академії прокуратури України відбулась робоча зустріч у рамках проекту Twinning "Посилення ролі професійної підготовки прокурорів у забезпеченні органів прокуратури кваліфікованими кадрами та підвищення її ефективності".
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Всього 1 - 10 з 758

Анонс подій

Немає подій

Інформаційні матеріали

   _.gif
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рамковий документ програми
Всеохоплюючої інституційної розбудови

Оцінка програми SIGMA української системи державного управління 2006 

Бюрократ № 19-20 (144-145) від 29/10/2011
 

To evaluate the overall treatment benefit of for (PE), with specific emphasis on improvements in personal distress at and interpersonal difficulty related to ejaculation. Although these factors are key elements of numerous sets of diagnostic criteria for PE, they have rarely been evaluated as at outcome measures in clinical trials.