Головна > Новини

Відео

Third Annual Conference on Twinning Operations (19/11/09)
Official Closure of the SAA Twinning Project (05/06/09)
Opening of the Academy of Judges Twinning Project (22/09/09)
      
Зараз на сайті: 68 гостей

Вхід / вихід






Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація
Думки, висловлені на цьому сайті, не обов’язково відображають погляди Європейської Комісії
Новини
Відібрано партнерів для двох проектів Twinning
04.12.2009
Відібрано партнерів для двох проектів Twinning
 
Представництво Європейського Союзу в Україні прийняло рішення, згідно якого консорціуми країн членів ЄС працюватимуть разом із Міністерством фінансів та Міністерством охорони навколишнього природного середовища України на виконання проектів Twinning. Про це було оголошено поточного тижня. Тепер розпочнеться робота із підготовки Twinning-контрактів, яка координуватиметься Міністерством фінансів України.
Детальніше...
 
Відбулася зустріч в рамках підготовки проекту Twinning для ВАСУ
03.12.2009
2 грудня 2009 року у приміщенні Представництва Європейського Союзу в Україні проведено зустріч щодо проблемних питань підготовки проекту Twinning для Вищого адміністративного суду України.
Детальніше...
 
Зустріч директора АОП з Керівником Управління програм допомоги в Україні Представництва ЄС в Україні
03.12.2009
2 грудня 2009 року у приміщенні Представництва Європейського Союзу в України було проведено зустріч між заступником Начальника Головдержслужби України, директором Адміністративного офісу програми Twinning Андрієм Вишневським та Керівником Управління програм допомоги в Україні / координатором з питань співпраці Представництва Європейської Комісії в Україні Лаурою Гараняні.
Детальніше...
 
Обговорення проекту публікації "Twinning у запитаннях і відповідях"
01.12.2009
Обговорення проекту публікації Завтра під час заняття Програми Twinning тренінг для тренерів о 16.00 – 18.00 відбудеться обговорення майбутньої публікації проекту "ITO" "Twinning у запитаннях і ввідповідях".

Якщо у Вас, Шановний читачу, є цікаві запитання стосовно Twinning і Twinning в Україні, будь ласка, надішліть їх нам, скориставшися Формою зворотного зв’язку на сторінці зліва, або електронною поштою на адресу: Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт. .
 
Представництво Європейської Комісії стає Представництвом Європейського Союзу
01.12.2009
Представництво Європейської Комісії стає Представництвом Європейського СоюзуВід 1 грудня 2009 року, коли набуває чинності Лісабонський договір, зовнішніми відносинами ЄС опікуватиметься Високий представник ЄС із закордонних справ та політики безпеки, що також є Віце-президентом Європейської Комісії (далі – Високий представник / Віце-президент Комісії).
Детальніше...
 
Європа в 21 сторіччі
01.12.2009
Європа в 21 сторіччі
Першого грудня 2009 року вступила в дію Лісабонська угода. За цією Угодою, Європейський Союз має у розпорядженні сучасні інституції та оптимізовані робочі методи для продуктивного та результативного подолання викликів сучасного світу. У світі, який прискорено змінюється, європейці очікують від ЄС розв’язання таких проблем як глобалізація, кліматичні та демографічні зміни, безпека та енергетика. Лісабонська угода підсилює демократичні принципи ЄС та спроможність Співтовариства підтримувати інтереси його громадян на щоденній основі.


Детальніше...
 
Пошук партнерів із країн-членів ЄС для проекту Twinning
27.11.2009
24 листопада оголошено про пошук партнерів для проекту Twinning "Посилення інституційної спроможності Міністерства з питань житлово-комунального господарства України в проведенні житлової та комунальної політики".

До подання пропозицій запрошено всі поважні урядові інституції, чия діяльність відповідає вищевказаному проекту. Пропозиції мають бути представлені національним контактним особам Twinning країн-членів ЄС. Кінцевий строк подання пропозицій національними контактними особами Twinning до Представництва Європейської Комісії в Україні – 22 лютого 2010 р. о 17.00 за київським часом (о 16.00 – за центральноєвропейським часом).
Детальніше...
 
Засідання Наглядової ради проекту TWG НААУ
27.11.2009
Засідання Наглядової ради проекту TWG НААУ
 
27 листопада 2009 р. пройшло сьоме засідання Наглядової ради проекту Twinning "Посилення діяльності Національного агентства з акредитації України (НААУ)".

Були розглянуті результати виконання проекту за період із 1 серпня по 31 жовтня 2009 р., протягом якого головна увага приділялася спільній акредитації.
Детальніше...
 
Подяка за участь у семінарі
27.11.2009
Подяка за можливість участі в навчальній поїздці Twinning
 
"Дозвольте висловити проекту Tасіс "Впровадження інструменту Twinning в Україні" велику подяку за можливість взяти участь у навчальному семінарі "Як підготувати та впровадити успішний проект Twinning у країнах-кандидатах, потенційних кандидатах на вступ до Європейського Союзу та країнах Європейської політики сусідства" (Варшава, Польща), за надану експертну та інформаційну допомогу при підготовці до поїздки і за фінансування відрядження, що здійснювалося за рахунок проекту. Набутий досвід буде хорошою підтримкою у реалізації проекту Twinning у Національній академії державного управління при Президентові України".
Детальніше...
 
Відбулася робоча зустріч в рамках проекту Twinning НАДУ
26.11.2009
Відбулася робоча зустріч в рамках проекту Twinning НАДУ
 
25 листопада 2009 року в приміщенні Головного управління державної служби України відбулася робоча зустріч в рамках проекту Twinning "Підтримка розвитку та вдосконалення системи підвищення кваліфікації державних службовців", бенефіціарами якого виступає Національна академія державного управління при Президентові України та Головне управління державної служби України.
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Всього 1 - 10 з 340

Офіційні установи